Nice Sliding Panel

Sliding Panel can be filled with any html content. The Boostrap Grid can be used to create the necesary columns and rows. It supports any element provided in this theme starting from typography elements, videos and images gallery and go all the way to complex elements.

We hope you enjoy it.

Contact Us

  • iPhone 6s Concept

   Quisque eleifend nulla euismod accumsan iaculis. Donec id luctus lorem. Nullam pellentesque, ante quis.
  • Two Towers

   Aliquam erat volutpat. Quisque hendrerit nibh ac ligula imperdiet mattis. Praesent consectetur, sem tempor.

  Subtotal: 2 items, Total of $856Újabb rendezvényszervező csapat bízott meg minket brandoldaluk elkészítésével. Reméljük hogy a  www.soundofcream.com website hűen követi azt a minőségi vonalat, amit a megbízó képvisel. (adatlap )

Elkészült és már online el is érhető új webshop fejlesztésünk, amelyben a legfrissebb technikai elvárásoknak megfelelően került saját motorral összeállításra a vásárlói felület. (adatlap)

Az SH-Media és a MediaCity Magyarország országos lapkiadó hosszú távú együttműködésének legújabb befejezett fázisa, hogy elkészültünk a cég brandoldalával, itt PHP, SQL, Flash technológiák fehasználásával dolgoztunk, valamint arculattervezés is a feladatok közé tartozott.  (adatlap)

Cégünk legújabb partnere az IPM és a Figyelő lapok kiadója, a Mediacity Magyarország. Legutóbbi munkánk során a Figyelő magazinnak rövid, egy országos kereskedelmi csatornán sugárzott reklámját készítettük el, melyek azóta már sugárzásra is kerültek.

A Magyar Tartalomipari Szövetség idén tizenegyedik alkalommal rendezte meg az eFestival versenyt. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az általunk fejlesztett és elkészített Yo-Goa.com elnyerte a kultúra/turizmus kategória közönségdíját! (adatlap)

Idén is csapatunk kapta a megbízást a 2011-ES TELEKOM BÓNUSZ Electronic Music Festival információs weboldalának elkészítésére és arculatának megtervezésére. (referencia adatlap )

Az ősz érkeztével kezdetét veszi a műtermek szezonja, ez nálunk sincs másképp, folyamatos vakuvillanás világítja be műtermünk falát. Nézze meg referencia oldalunkat , ahova feltöltöttünk néhány friss képet az utóbbi idők munkáiból! Szeretné kibérelni műtermünket? Keressen minket! Budapest legjobb helyén a város legjobb árán dolgozhat egy professzionális műteremben!

Stúdiónk kapta azt a feladatot, hogy készítse el Laurent Garnier szeptemberi vendégszerepléséhez a kreatívokat, többek között a rendezvény online és nyomdai plakátját, bannereit, valamint micrositeját. Referencia lap

A Likelake elnevezésű fesztivál új micrositeját , valamint a DJCamp 2011 tábor grafikai és nyomdai munkáit is sikerült elkészítenünk Augusztusban!

Legjobb internetes zenei oldal kategóriában a legjobb öt közé került az SH-Media által üzemeltetett Soundhead.hu, elektronikus zenével foglalkozó portál. A VOLTfolió kultúrális médiadíjon több kategóriában választják meg a legjobb produktumokat a kultúrával foglalkozó médiumok köréből. A Soundheadet büszkeséggel tölti el a jelölés, hiszen egyedüli elektronikus zenei oldalként került be a legjobbak közé.