Nice Sliding Panel

Sliding Panel can be filled with any html content. The Boostrap Grid can be used to create the necesary columns and rows. It supports any element provided in this theme starting from typography elements, videos and images gallery and go all the way to complex elements.

We hope you enjoy it.

Contact Us

  • iPhone 6s Concept

   Quisque eleifend nulla euismod accumsan iaculis. Donec id luctus lorem. Nullam pellentesque, ante quis.
  • Two Towers

   Aliquam erat volutpat. Quisque hendrerit nibh ac ligula imperdiet mattis. Praesent consectetur, sem tempor.

  Subtotal: 2 items, Total of $856Magyarország egyik legnagyobb múltú klubja azzal bízta meg az SH Médiát, hogy a Palace klub 20. születésnapjára elkészítsen egy modern, minden igényt kielégítõ, fiatalos honlapot. Feladatok között volt egy teljesen új portál megálmodása, illetve webshop integrálása. Emellett természetesen folyamatos karbantartás és üzemeltetési feladatokat is ellátunk.
http://www.palace.hu

Magyarországon elõször indult elektronikus zenével foglalkozó online-TV szolgáltatás, melyet a Soundhead média hozott létre és üzemeltet.A SHTV oldalain belül heti rendszerességgel jelennek meg különbözõ partybeszámolók, riportok, érdekességek, illetve magyar és külföldi világsztárokkal készült interjúk az elektronikus zene világából.

A QLM azért alapult, hogy komplex, átlátható és hatékony logisztikai megoldásokat és rendszereket kínáljon az ügyfelei részére. Az elkészült honlapnak ezt az átláthatóságot és megbízhatóságot kellett tükröznie. Az új PHP alapú honlap arculatán felül nyomdai és egyéb grafikai munkákat is készítettünk. Komplex, összetett feladat volt, melyet nagy megelégedettséggel fogadott a megrendelõ. Tekints meg a referencia adatlapját!